zaterdag 13 januari 2018

Costa del Sol in India ...

Met de slaapbus vertrokken uit Madurai wat redelijk goed te doen was, maar toch weinig geslapen. Ik paste wel in het bed  😉.
s 'Morgens erg vroeg in Kochi en in het hotel sliep iedereen nog.  Dus maar direct de toeristische toer gedaan naar het strand. Kon niet kijken of opa begraven lag op het Nederlandse kerkhof, want daar kon je niet op komen. Er was ook nauwelijks iets te lezen op de grafstenen, en alle voorouders lagen redelijk verborgen onder het struikgewas.
Na naar een andere kamer in een ander hotelletje te zijn gebracht, de kamer was niet beschikbaar, even lekker gedoucht en nog wat geslapen.
Fort Kochin, waar ik zat, was leuk en niet zo groot. Redelijk toeristisch maar wel gezellig. De stad Kochin kan in het rijtje van de andere steden.......
3 Nachtjes was dan ook weer voldoende, en dus maar een nachttrein geboekt naar Goa.
Daar was het kiezen uit minstens 60 tot 80 km strand. Ik koos voor de zuidkant, wat niet HET hippiestrand was uit de 60'er jaren maar meer het tegenwoordige "costa del wat dan ook" in Spanje. (wat een boel stranden hier zijn).
In dit geval gevuld met mensen op jaren 😁 uit Zweden, Denemarken, Engeland en een flink aantal wat jongere Russen.
Lui de dagen doorbrengen was het credo. Om een uur of 11 zorgen dat je aan het strand was en een bedje, een glaasje vruchtensap en een duik in zee nam.
Dit volhouden tot je er geen zin meer in had.
Een hele avond leuk zitten kletsen met een koppel van mijn leeftijd uit Engeland.

De volgende stop is Jaipur, waar ik morgen heen vlieg. Lijkt interessant te zijn, dus weer voor 3  nachtjes een hotel geboekt.

Het gaat rustig aan naar het Noorden, zodat Opa er wel komt.
Nederland is toch nog te koud .... 😎

Foto's rechts.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten